H-Musikk Studio

Ølskvetten


Bilde fra fremførelsen den 27. april 2003

Ølskvetten anno 2004 (sommer)

Sommeren 2004 er Ølskvetten mannskor på farten i igjen. I god tradisjon hiver de seg over 5 mer eller mindre kompliserte sanger. Og  her er det ikke snakk om å bruke tradisjonelle kor-arrangementer...neida, her møtes en gjeng med mannfolk og ei hønemor som passer på. Verktøyet som brukes består i noen ark med sangtekster, en cd-spiller, og et piano, 6 tirsdagskvelder og en grande finale en søndag i slutten av juni... 

Så starter vi - En - To - Tre - Fiiiireee (lese med bergensk aksent ;-) Omtrent sånn høres det ut. Her blir veien, eller rettere sagt  korsangen, gått opp underveis. Merkelig nok klarer vi å få en sang på plass pr. øvelse. Status pr. skrivende stund er er 2 øvelser med to sanger som er på plass....i alle fall sånn noenlunde..:-) 

For sikkerhets skyld har jeg (tilfeldigvis) med meg det digitale kamera slik at det hele kan bli behørig dokumentert...til glede for noen og kanskje til den store fortvilelse for andre...det fore ligger også noen videosnutter, men det tror jeg blir for sterk kost...med mindre noen insisterer på det sterkeste at det må offentliggjøres...:-)

 

Ølskvetten anno julen 2003


Foto: Kjell Strand Haugesunds Avis

Haugesunds Avis omtale om konserten

Ølskvetten - bilder fra øvelser:


...Gro og Håkon tok det tungt....:-))


....og flere med dem....


....men så gikk det bedre...

Vi kommer nok sterkt tilbake til høsten en gang....